• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Swansea-backen Angel Rangel tror, at Michael Laudrups tropper kan skabe historie ved at sende Chelsea ude af Capital One Cup'en i aften.

Af Ronni Vester

Michael Laudrup og Swansea er ikke alne stærkt kørende i Premier League, hvor holdet i øjeblikket indtager en flot 9. plads. Også i den lille pokalturnering, Capital One Cup, er svanerne med helt fremme.

Efter en sensationel 2-0-sejr i det første semifinale-opgør ude mod Chelsea, står Swansea med rigtig gode kort på hånden for at avancere til finalen på Wembley.

Den spanske back Angel Rangel har været med hele vejen i Swanseas flotte opstigning gennem rækkerne, og han havde ikke regnet med at stå i walisernes nuværende position.

- Hvis du havde fortalt mig for fem og et halvt år siden i League One, at jeg ville være i top-10 i Premier League og kæmpe mod Chelsea om at komme i finalen på Wembley i Capital One Cup'en, havde jeg sagt, at det ville være umuligt, siger Rangel til Sky Sports.

I aften kan Swansea så tage endnu et fantastisk skridt i en flot sæson, når Chelsea kommer på besøg på Liberty Stadium.

- Vi kan blive legender, vi kan skabe historie. Det er en af de kampe, vi har ventet på i lang tid, siger spanieren.

Topscorer Michu og Danny Graham stod for de to mål for Swansea på Stamford Bridge, og dermed må man forvente et Chelsea-hold, der kommer for fuld udblæsning fra første fløjt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020