Charlton var så ringe mod Huddersfield tirsdag aften, at de medrejsende fans fortjener at få pengene tilbage, lover anfører Johnnie Jackson.

Charlton Athletic har ikke vundet de seneste ti kampe. Holdet ligger næstsidst i The Championship. Tirsdag aften gik det helt galt; her tabte den tidligere danskerklub med hele 5-0 på udebane til Huddersfield.

Den præstation var så pinlig, at de medrejsende Charlton-fans har fortjent at få pengene for turen tilbage. Det skriver holdets anfører, Johnnie Jackson, på Twitter, hvor han også beklager præstationen.

- Jeg ved, at ord er billige, men på vegne af mig selv og spillerne vil jeg gerne undskylde for i aften. Det var beskæmmende, og I fortjener bedre, skriver han.

- Vi kommer til at tilbagebetale fans, som rejse op for at støtte os. Jeg vil arrangere dette med klubben, som vil fortælle jer, hvordan I får refunderet.

Tilhængerne i Charlton er i forvejen utilfredse med tingenes tilstand i klubben. Mange har jævnligt protesteret mod den belgiske ejer, Roland Duchâtelet, fordi han også ejer en række andre klubber i Europa, og fansene mener, at han bare udnytter dem til at tjene penge.

Det blev ikke bedre, da administrerende direktør Katrien Meire i december kaldte fansene underlige, fordi de omtaler Charlton som "vores" klub og ikke ser sig selv som kunder som på en restaurant eller en biograf.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?