2016-01-16 19:28
Foto: Matt Dunham/Polfoto

John Terry var stolt over holdet comeback, da Chelsea dybt i overtiden fik 3-3 efter at have været bagud med 0-2 og 2-3 undervejs i kampen mod Everton.

Chelsea stod lige på kanten af et nederlag på hjemmebane, men efter otte minutters overtid mod Everton fik John Terry sendt bolden over stregen med et fikst hælspark til 3-3. Dermed fik han holdt Chelsea inde på den kurs de er på, hvor de er ubesejrede med Guus Hiddink som manager efter José Mourinhos fyring.

Efter kampen var det en stolt John Terry, der blev interviewet af Sky Sports.

- Det var en utrolig vilje fra spillerne, der kom frem her. Vi vil alle gerne ud af den position, som vi er i, og vi vil alle gerne vise den vilje, siger John Terry. 

Planen er desuden klar for Terry. De uafgjorte kampe som denne mod Everton er slet ikke nok, hvis de skal op i tabellen.

- Vi bliver nødt til at vinde kampe. Hver kamp er svær og hver modstander ser ud til at gøre sig ekstra umage i deres kampe mod os. I dag viste vi viljen og var faktisk uheldige med ikke at vinde den, siger Terry, der undervejs i kampen lavede selvmål til Evertons 1-0-mål.

Med 3-3-resultatet er Chelsea nu på 14. pladsen i Premier League med seks point ned til nedrykningsstregen. I næste runde møder Chelsea på udebane Arsenal i et vaskeægte London-derby.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?