Tottenham afværgede truende comeback mod Wolverhampton

Tottenham kom foran med 3-0 mod Wolverhampton, der var tæt på et comeback med to scoringer i anden halvleg.

Det lignede en stensikker sejr til Tottenham, da de lørdag aften stod overfor Wolverhampton i Premier League. Tottenham kom nemlig foran med 3-0 undervejs i kampen, men Wolves nægtede at give op og nåede at få reduceret to gange i opgøret.

Dermedendte det med en 3-2-sejr til Spurs, der havde Eriksen med i den sidste halve time af opgøret.

Forinden indskiftningen af danskeren havde Tottenham sørget for at komme foran med 2-0 i første halvleg, da Erik Lamela først havde gjort det til 1-0, hvorefter Lucas Moura gjorde det til 2-0 inden pausen.

I anden halvleg kom Eriksen på banen og bare to minutter efter sørgede Harry Kane for, at det blev til 3-0 for Tottenham. Herfra lignede det, at det ville blive nemt at køre hjem, men sådan blev det ikke.

Midt i anden halvleg sørgede Neves for at omsætte et straffespark til 1-3, og det var ikke det sidste straffespark, de skulle få i kampen. Ti minutter senere skete det nemlig igen med samme udfald, og så stod der 2-3 i opgøret.

Flere mål blev det dog ikke til, og Tottenham tog de tre point i opgøret, hvilket betyder, at de nu er på fjerdepladsen i Premier League. Her har de tre point op til Liverpool, der er på førstepladsen.

Næste opgave for Tottenham i Premier League er mod Crystal Palace på udebane.