• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Trods katastrofestart: Fuld opbakning til Pellegrini

Der er fuld opbakning til Manuel Pellegrini fra West Hams vicebestyrelsesformand, Karren Brady.

Af plbold.dk

Det har været en katastrofestart for West Ham. Fire kampe har resulteret i fire nederlag, og straks har spørgsmålet om Manuel Pellegrinis fremtid i klubben rejst sig.

Omkring 900 millioner er blevet brugt på nye spillere i West Ham gennem sommerens transfervindue, og det sætter naturligvis pres på klubben i forhold til at præstere. Derfor skal Manuel Pellegrini også hurtigt have styr på sine tropper, men indtil videre er han ikke i nærheden af at blive afskediget.

- Vi besluttede os for, at vi ikke ville gå gennem en sæson som den sidste, og derfor tog bestyrelsen sagen i egen hånd. Vi ansatte en manager med den mest succesfulde karriere, der har været i klubben i form af Manuel Pellegrini. Og vi har brugt over 900 millioner på spillere, som han ønskede, og som, vi alle troede, kunne forbedre holdet markant.

- Det er endnu ikke sket, men jeg har komplet tiltro til, at tingene snart går vores vej. Det vigtigste er at holde sammen. Det tager tid for at nyt hold at lære at spille sammen, men det skal nok ske, og uanset hvad vil det ikke hjælpe nogen at rette kritik mod manageren eller bestemte spillere, fortæller Karren Brady til the Sun.

Hun er vicebestyrelsesformand i West Ham, og hun har opfordret folk i og omkring klubben til at bakke om Manuel Pellegrini og spillerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus