Vikar-træner sænkede Chelsea og AC

Kriseramte Everton kom tilbage på sporet med en overraskende 3-1-sejr mod Chelsea.

Marco Silva fik sparket i midtugen, efter Everton løb ned i et stort nederlag på Anfield. Den tidligere Everton-angriber Duncan Ferguson har fået tjansen som midlertidig træner i Everton, og han var på trænerbænken i den svære kamp mod Chelsea.

Everton fik dog en fantastisk start på opgøret.

Et flot angreb endte hos højreback Sidibe, der sendte et præcist indlæg i hovedet på Richarlison, der headede bolden i kassen til stor jubel på Goodson Park.

Chelsea lod sig ikke ryste af den hurtige scoring fra Everton. De pressede hurtigt på, og Tammy Abraham kom frem til et par gode chancer.

Desværre for Chelsea manglede han lige det sidste i afslutningerne efter et par gode indlæg i højre side fra Willian.

Chelsea havde masser af boldbesiddelse i første halvleg, men helt farligt blev det aldrig.

Everton kom godt ud til anden halvleg, og igen slog de til med et hurtigt mål.

Passivt forsvarsspil fra Kurt Zouma og Andreas Christensen resulterede i, at Dominic Calvert-Lewin stod helt fri, og han bankede kuglen i mål til 2-0.

Chelsea havde dog et modsvar. Kovacic kanonerede bolden i mål fra 25 meters afstand, og så var kampen pivåben igen.

Gæsterne pressede på i hele anden halvleg, og Mason Mount var to gange tæt på at skaffe en udligning, mens afslutningerne svigtede.

I stedet for 2-2 blev det 3-1 til Everton efter en god solotur af indskiftede Tom Davies, hvorefter bolden havnede hos Calvert Lewin, der prikkede bolden i mål til slutresultatet 3-1.

Dermed rykker Everton over nedrykningsstregen, mens Chelsea fortsat er på fjeredepladsen i Premier League.