• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Aston Villa røg sensationelt ud af Capital One Cup'en til Bradford i går, men den fyringstruede manager Paul Lambert nægter at give op.

Af Ronni Vester

Aston Villa har haft en helt igennem forfærdelig sæson indtil videre, hvor Birmingham-holdet kun ligger et enkelt point over nedrykningsstregen i Premier League. 

Derfor var der udsigt til oprejsning i Capital One Cup, da Bradford blev trukket i semifinalen, men Aston Villa formåede ikke med 2-1-sejren i går at vende nederlaget på 3-1 fra det første opgør. 

Fiaskoen i går har sendt Aston Villa-manager Paul Lambert endnu tættere på en fyreseddel, men selv nægter skotten at give op, og han mener stadig, han er manden, der kan få Villa på rette spor.

- Ja, helt bestemt. Når du spørger en manager om det, vil han altid svare, at han fortsætter, indtil han hører noget andet. Der er to måder at reagere på. Enten kan du lægge dig ned og tage imod, eller du kan komme ud og kæmpe. Jeg lægger mig i hvert fald ikke ned. Det har jeg aldrig gjort. Jeg vil kæmpe videre, siger Paul Lambert.

Aston Villa har tabt 11 ud af 23 kampe i denne sæsons Premier League, og holdet har både indkasseret flest mål og scoret næstfærrest

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020