• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Avis: Laudrup træneremne i Valencia

Avis: Laudrup træneremne i Valencia
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Michael Laudrup er i spil til jobbet som Valencia-træner, skriver spansk avis.

Af Ole Hoffskov

Michael Laudrup har ikke stået i spidsen for et hold, siden han for lidt over et år siden forlod Lekhwiya SC fra Qatar, og nogle er måske begyndt at tvivle på, om man nogensinde får det danske fodboldikon at se som cheftræner igen.

Det spørgsmål får lov at blafre i vinden lidt endnu, men noget kunne i hvert fald tyde på, at hans navn stadig er varmt på markedet.

Således skriver El Mundo Deportivo, at Michael Laudrup er i spil til det ledige trænersæde i Valencia. Den spanske storklub fyrede tirsdag Pako Ayestaran, og nu leder Valencia altså med lys og lygte efter en afløser. Det kan blive Michael Laudrup, mener den spanske avis at vide.

Foruden Michael Laudrup nævnes også den tidligere Villarreal-træner Marcelino samt den forhenværende Chelsea- og Tottenham-boss Andre Villas-Boas som kandidater med sidstnævnte som den største favorit.

Valencia har hårdt brug for lidt medvind på trænerfronten, efter at klubben de seneste par gange har ramt forbi skiven – blandt andre med engelske Gary Neville.

Klubben er på sidstepladsen i Primera Division med fire nederlag i fire kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus