• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Ballon d'Or-vinderen Modric vil slutte karrieren i Real

Den nyslåede vinder af Ballon d'Or, Luka Modric, håber at slutte karrieren i Real Madrid.

Af Sylvester Guldberg Røn

For første gang siden 2007 fik Ballon d'Or mandag aften en anden vinder en Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo. Det blev nemlig Real Madrids kroatiske midtbanestjerne Luka Modric, der løb med den yderst prestigefyldte pris.

Hovedpersonen selv var meget beæret over at løbe med den fornemme pris. For Modric er det kulminationen på en lang rejse. 

- Det er svært at finde ord for, hvordan jeg har det. Jeg er meget glad og taknemmelig over for alle, der har bidraget til min rejse. Jeg holdt tårerne tilbage, og det har været en exceptionel aften, sagde Luka Modric efter at have modtaget prisen ifølge Marca.

I sommer var der flere rygter om, at kroaten skulle være på vej væk fra klubben, og især Inter blev nævnt som næste destination for Modric. Han slår dog fast, at han ingen steder skal. 

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt, som forhåbentligt bliver til et mere. Klubben har vist mig meget kærlighed, og jeg ser gerne, at jeg slutter karrieren i Madrid, siger Modric. 

Den 33-årige midtbanespiller vandt prisen efter et år med en Champions League-titel med Real Madrid og en VM-finaleplads med Kroatien. 

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - OB

Direkte bronzekamp i Esbjerg, hvor OB er på jagt efter den første sejr i mesterskabsspillet.

Mere Superliga

Fokus