• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Barcelona bager på Bundesliga-back

FC Barcelona har tilsyneladende et meget godt øje til Dortmunds Raphael Guerreiro, som har 12 måneder tilbage af sin kontrakt.

Af Oliver Okstrøm

De spanske mestre fra FC Barcelona lader til at være i gang med at tage næste skridt i forbindelse med at finde en ny venstreback til holdet. Her har man rigtigt nok allerede Jordi Alba, og derfor er formålet også, at det skal være en spiller, der kan give ham konkurrence.

Nu forlyder det ifølge den catalanske sportsavis Sport, at man vil have Raphael Guerreiro, som til daglig spiller sammen med Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen i tyske Borussia Dortmund.

Han har nu 12 måneder tilbage af sin kontrakt, og dermed kan Barcelona købe spilleren til en lavere pris, selvom det også forlyder, at der er andre klubber, der er ude efter backen.

Planen var ifølge avisen, at man ville hente en gratis spiller som Alberto Moreno eller Filipe Luis, da der skulle være penge til at købe Matthijs de Ligt fra Ajax, men da denne handel ser ud til at være på vej i vasken, er der penge tilovers.

Netop Bundesligaen skulle være et sted, som catalanerne har undersøgt for venstrebacks, da David Alaba eftersigende skulle have været førstevalget, men her var prisen for høj, og så kunne man i stedet gå efter portugisiske Guerreiro.

Endelig forlyder det, at Barcelona allerede prøvede på at hente Raphael Guerreiro i 2016, men dengang endte det med at blive Lucas Digne.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus