• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Barcelona bekræfter: Luis Suárez skal opereres

Foto: Getty Images

Luis Suárez har i gennem længere tid døjet med knæproblemer, og nu bekræfter Barcelona, at den uruguayanske angriber skal under kniven.

Af Sylvester Guldberg Røn

Luis Suárez har igen i denne sæson lavet masser af mål i FC Barcelona, hvor det er blevet til 25 mål i 49 kampe på tværs af alle turneringer. Han spillede senest fuld tid, da Barcelona i tirsdag blev sendt ud af Champions League. 

Den spanske klub har vundet mesterskabet og med Champions League ude af billedet, er den spanske pokalfinale den sidste opgave for Barcelona i sæsonen. Den kommer Luis Suárez dog formentlig ikke til at spille. 

Han har nemlig døjet med knæproblemer i længere tid, og nu har Barcelona valgt, at den uruguayanske angriber skal opereres. 

- Luis Suárez har en meniske-skade i sit højre knæ, og Dr. Cugat vil derfor operere ham under opsyn af klubbens medicinske stab. Processen efter og en prognose omkring, hvor lang tid angriberen vil være ude, kommer først efter operationen, lyder det på FC Barcelonas hjemmeside. 

Copa Del Rey-finalen mod Valencia venter den 25. maj.

Superliga

LIVE: AaB misbruger kæmpechance

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.