Barcelona reddede sig ud af knibe

Barcelona var bagud mod Real Sociadad, men endte med at vinde 2-1 efter tre skarpe minutter.

Barcelona er kommet stærkt fra land i La Liga med tre sejre ud af lige så mange mulige, og den stime skulle de forsøge at fortsætte ude med Real Sociadad lørdag eftermiddag.

Fra kampens start rendte Barcelona ind i store problemer, da de måtte indkassere et mål. Efter 12 minutter var det nemlig Aritz Elustondo, som bragte Real Sociadad i front.

Real Sociadad holdt føringen helt indtil pause, men i anden halvleg gik den ikke længere.

63 minutter inde i kampen fandt Luis Suarez vej til netmaskerne på oplæg af Samuel Umtiti.

Tre minutter senere kom Barcelona foran, da Ousmane Dembele fik lavet et mål.

Real Sociadad pressede på mod kampens afslutning, men Barcelona holdt stand og vandt kampen med 2-1.

Barcelona har nu maksimale 12 point efter de første fire runder.