• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Bonucci: Jeg afviste Real Madrid

Foto: Getty Images

Den italienske forsvarsspiller afslører, han valgte at skifte tilbage til Juventus fremfor et Real Madrid-skifte.

Af Mads Aagurd

Leonardo Bonucci skiftede sidste sommer tilbage til Juventus efter et enkelt år i AC Milan, men faktisk var der bud efter den nu 31-årige forsvarsspiller fra de forsvarende Champions League, Real Madrid.

- Det gjorde mig stolt, og det var en fornøjelse, at sådan en klub spurgte efter mig, for det betyder, at jeg gør det godt. Men i sidste ende gjorde opkaldet fra Juventus og mit ønske om at føle mig hjemme igen, at Juventus havde mere at tilbyde, siger han til Diario AS.

Sammen med holdkammeraterne besøgte Bonucci onsdag aften den spanske hovedstad, da de i Champions Leagues 1/8-finale tabte første opgør med 2-0 til Atletico Madrid.

Real Madrid hentede ikke en anden central forsvarsspiller i sommer-transfervinduet, og i stedet er det blevet til godt med spilletid for Nacho Fernández.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.