• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Braithwaites mulighed for spilletid falder voldsomt

Foto: Getty Images

Det kan godt blive svært for Martin Braithwaite at komme på banen for Barcelona, da Luis Suarez ser ud til at være klar igen efter sin operation.

Af Oliver Okstrøm

Da den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite skiftede til Barcelona var situationen i klubben, at man var hårdt ramt af skader i angrebet. Derfor lykkedes det hurtigt for ham at få debut og spille nogle kampe, inden coronavirussen satte en stopper for alt fodbold i La Liga.

Nu ser det ud til at have ændret sig. Luis Suarez ser nemlig ud til at kunne blive klar til at spille igen, når turneringen bliver genoptaget 13. juni. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Derfor kan Barcelona-træner Quique Setien nu sætte Lionel Messi, Antoine Griezmann og altså Luis Suarez sammen i en trio, som pudsigt nok kun har spillet 13 kampe sammen efter franskmandens ankomst. Primært pga skader til Messi og Suarez.

Det skubber selvsagt Martin Braithwaites muligheder for at spille en del ned, da klubben er i en situation, hvor man nok vil gå efter at stille i stærkeste opstilling runde efter runde, da topstriden med Real Madrid er tæt. Kun to point skiller dem med Barcelona i front.

Luis Suarez valgte tilbage i januar at blive opereret for en knæskade, som på det tidspunkt ville have holdt ham ude i resten af sæsonen, men da coronapausen har rykket det hele, kan han nu være med igen henover sommeren.

Der mangler 11 kampe af La Liga, hvor det bliver interessant hvor mange Martin Braithwaite kan få i den hårde kamp om pladserne. Han kan dog se, at Ousmane Dembele stadig er ude med en skade.

Når Barcelona træder på banen igen 13. juni, så er det i et opgør mod Real Mallorca.

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus