• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Celta Vigo har stadig Pione Sisto på affyringsrampen

Celta Vigo er stadig parate til at lade Pione Sisto skifte klub inden transferdeadline.

Af Ole Hoffskov

Tidligere på sommeren tikkede der et stort bud på Pione Sisto ind i Celta Vigo, og det havde Premier League-oprykkerne fra Aston Villa som afsender. Den spanske klub sagde ja, men Pione Sisto sagde nej, og derfor er han stadig i Celta Vigo. Helt sikkert er det, at danskeren ikke skal til England, hvor transfervinduet er lukket.

Der kan dog komme andre destinationer i spil, og i Celta Vigo kommer man ikke til at stille sig i vejen for Pione Sisto, hvis der dukker en god mulighed op.

Den tidligere FC Midtjylland-profil havde en vanskelig sæson i fjor, hvor han ikke har leverede på banen, og udenfor kridtstregerne traf nogle beslutninger, der vakte opsigt. Han har desuden afvist at udtale sig til pressen.

Nu går han ind i en uge, hvor der kan komme en transfer i spil.

- Det afhænger af ham. Der har været nogle muligheder, hvor han har kunnet forlade os, men klubberne har ikke flokkedes om ham. Gode klubber har meldt sig, men han har foretrukket at blive. Det er korrekt, at der fortsat er efterspørgsel på ham, siger Feipe Minambres, der er sportsdirektør i Celta Vigo, til Moiceleste og tilføjer:

- Hvis han mener, at han kan finde et sted, hvor han kan udvikle sig og har bedre udsigt til spilletid, er det godt for ham. De tilbud, der har været, har været tilfredsstillende for os, men ikke ham. Vi må se, om der dukker noget op, der passer begge parter.

Pione Sisto har kontrakt med Celta Vigo frem til sommeren 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus