Celtas problemer fortsætter: Sat på plads af Levante

Nedturen ser ud til at være bundløs for Celta Vigo, som lørdag tabte med 1-4.

Krisen er begyndt at kradse voldsomt i den spanske danskerklub Celta Vigo, som har svært ved at hente de nødvendige resultater for at undgå at blive en del af nedrykningskampen i La Liga.

Lørdag eftermiddag blev det til et nederlag på 1-4 på hjemmebane til upåagtede Levante, der selv kan bruge alle de point, de kan få fingrene i for at undgå at blive en del af samme gruppe, som Celta er blevet en del af.

Celta-træner Cardoso havde til kampen valgt at stille op uden en eneste dansker i startopstilligen, men undervejs i opgøret kom den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mathias Jensen ind fra bænken. Derudover kom Stanislav Lobotka med samme tidligere danske klub ligeledes på banen.

De to kunne dog ikke afværgre nederlaget, selvom det ene Celta-mål kom efter de begge var kommet på banen. Forinden havde Levante dog scoret deres første tre mål, som var fordelt med to inden pausen af Morales og Coke, hvorefter samme Morales reelt lukkede kampen i anden halvleg efter lidt mere end en times spil af opgøret.

Celtas scoring kom efter et straffespark fra Mendez med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, men to minutter efter fik Levante scoret endnu engang, da Mayoral gjorde det til 4-1 for gæsterne.

Resultatet betyder, at Celta har ét point ned til nedrykningsstregen, og de har spillet en kamp mere end holdene under dem.