Drømmekasse sikrede Alaves point mod Atletico

Et drømmemål af Lucas Perez var nok til at sikre Alaves ét point mod Atletico Madrid tirsdag aften.

Atletico Madrid måtte nøjes med et point, da de tirsdag aften gæstede Alaves i La Liga i et opgør, der sluttede 1-1.

Det var dog først tyve minutter før tid, at der blev scoret, da Atletico Madrid bragte sig foran.

Alvaro Morata, der var blevet skiftet ind kort forinden, sendte nemlig bolden i mål efter flot samspil med Angel Correa, og så så det ud til, at han for anden uge i træk ville indtage en matchvinderrolle. I sidste uge blev den spanske angriber også indskiftet imod Bayer Leverkusen i Champions League, hvor han blot skulle bruge otte minutter for at score det afgørende mål.

Men han blev ikke matchvinder igen.

I det 83. minut fik Alaves i stedet udlignet, da Lucas Perez scorede et fantastisk mål. Angriberen modtog bolden i højre side, før han rundede et par Atletico Madrid-spillere og krøllede bolden op i det fjerneste hjørne.

Mere blev der ikke scoret, og det sluttede uafgjort. Resultatet betyder, at Atletico Madrid er nummer to i La Liga med 20 point efter 11 kampe. Atletico Madrid kan dog blive overhalet af Barcelona, Real Sociedad, Sevilla og Real Madrid, der alle har spillet færre kampe i skrivende stund.