• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Frenkie De Jong glæder sig til Barca-skifte

Foto: Getty Images

Med det hollandske mesterskab så godt som i hus kan Ajax' midtbanestjerneskud Frenkie de Jong se frem mod sommerens skifte til FC Barcelona.

Af Sylvester Guldberg Røn

Hollandske Ajax har haft en imponerende sæson. De unge hollændere vandt i sidste weekend den hollandske pokalturnering, i denne weekend blev det hollandske mesterskab så godt som sikret, og i sidste uge måtte de på dramatisk vis lade livet i Champions League-semifinalerne. 

En stor faktor i den succesfulde sæson hedder Frenkie de Jong. Den hollandske midtbaneprofil har imponeret og imponeret, og det har skaffet ham et stort skifte til sommer, hvor destinationen hedder Barcelona. Det glæder han sig ikke overraskende til. 

- Jeg tager til Barcelona med glæde og spænding. Jeg så kampene mellem Liverpool og Barca. Det har været en fantastisk sæson, selvom jeg gerne ville have sagt farvel med tre titler. Jeg ved ikke, om de havde brug for mig, men det er en skam, at hvis tingene havde været en smule anderledes, så havde de været i finalen og kunne have vundet the Treble, siger de Jong ifølge Marca. 

22-årige Frenkie de Jong er angiveligt blevet solgt for 75 mio. euro til Barcelona. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus