2018-02-05 12:39
Foto: Getty Images

Gremios 21-årige midtbanespiller Arthur er i søgelyset i Barcelona, men den brasilianske klubs præsident er ikke interesseret i at sælge før udgangen af 2018.

Barcelona har i denne sæson spenderet mange penge på nye spillere, men klubben ser ud til at være et stykke fra at have det hold, som man gerne vil have. En af de spillere, som man gerne ser er Gremio-midtbanespilleren Arthur.

Det kan dog godt komme til at tage noget tid før Arthur kan blive Barca-spiller. Faktisk ser Gremio-præsident Romildo Bolzan Jr, at Arthur bliver i klubben helt frem til december. Det siger han i et interview med brasilianske UOL Esporte.

- På nuværende tidspunkt er forhandlingerne gået i stå, og jeg kan fortælle, at det er idéen, at Arthur bliver her frem til december. Det er alle parter enige om. Det er mere eller mindre, hvad vi er blevet enige om. Det er hvad der sker, hvis forhandlingerne bliver gennemført - og jeg gentager. Hvis de bliver gennemført, siger Gremio-bossen.

Uenighederne skulle blandt andet være prisen på den talentfulde midtbanespiller, som Barcelona angiveligt senest havde budt 225 millioner kroner for spilleren. Men det skulle tilsyneladende være blevet afvist.

Udover Barcelona skulle også Monaco være interesseret i Arthur, men her ville Bolzan Jr. dog ikke kommentere yderligere.

Når december er et godt bud på et skifte, så hænger det sammen med, at det nationale mesterskab i Brasilien bliver afgjort dér.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED