• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Griezmann åbner op for skifte til Bundesligaen

Griezmann åbner op for skifte til Bundesligaen
Foto: Getty Images

Den franske Atletico Madrid-spiller Antoine Griezmann lægger ikke skjul på, at han beundrer den bedste tyske række.

Af Oliver Okstrøm

Den franske landsholdsstjerne og verdensmester Antoine Griezmann var i sommer en del af en stor transfersaga, der skulle have sendt ham videre fra Atletico Madrid til FC Barcelona, men han blev i hovedstadsklubben.

Nu åbner han op for, at et skifte til Bundesligaen kan blive en mulighed for ham. Det sker i et interview med tyske Kicker.

- Det kan blive en liga, som jeg kan spille i, men jeg føler mig godt tilpas i Atletico. Vi har et smukt projekt her, som jeg kan identificere mig 100 procent med. Jeg vil hjælpe klubben med at vokse, da den hjælper mig med at vokse. Vi vil skrive historie, lyder det fra Griezmann.

Foruden Barcelona har det da også budt på rygter om, at den franske offensivspiller kunne være på vej til Bayern München, og han ser da heller ikke den tyske liga som et skridt nedad. Faktisk mener han, at den bliver undervurderet.

- Jeg sætter den spanske liga øverst - der er altid spanske hold med i kvartfinalen i Champions League - men så kommer Bundesligaen og Premier League, lyder det fra Griezmann.

Han uddyber blandt andet, at Bundesligaen er en meget attraktiv liga med offensiv fodbold, som de også oplevede, da de mødte Borussia Dortmund i Champions League, som endte med en 4-0-sejr til den tyske klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.