• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Pirchert

Griezmann bekræfter: Jeg bliver i Atletico Madrid

Den franske offensivspiller, Antoine Griezmann, skal ingen steder. Han bliver i Atletico Madrid, bekræfter han selv.

Af Oliver Pirchert

Der har været spekulationer om, hvorvidt Antoine Griezmann ville tage til FC Barcelona denne sommer. Men det kommer ikke til at ske, siger han på direkte tv i programmet, "La Decisión", på kanalen, Movistar+ .

Dermed kan Lionel Messi og resten af FC Barcelona godt glemme alt om at hente Atletico-profilen. Messi havde da ellers set frem til, at franskmanden snart kunne blive en del af den catalanske storklub. Det ville forøge klubbens chancer for at vinde Champions League, har argentineren påstået.

Men alt det kan stjernen lige så godt lægge bag sig. For Antoine Griezmann skal ingen steder. Den spanske sportsavis, Marca, skriver desuden, at Antoine Griezmann har forlænget sin kontrakt frem til 2023. Intet officielt er dog meldt ud.

Det kan i stedet blive en åbning for danske Christian Eriksen, der er spået til at være FC Barcelonas plan B, såfremt klubben ikke kan få fat i franskmanden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.