• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Griezmann om sommerens store valg: Svært at sige nej til Barcelona

Griezmann om sommerens store valg: Svært at sige nej til Barcelona
Foto: Getty Images

Den franske Atletico Madrid-spiller Antoine Griezmann åbner nu op for, hvad der fik ham til at blive i den spanske hovedstadsklub.

Af Oliver Okstrøm

Henover sommeren var Antoine Griezmann en af de spillere, som blev fulgt tættest i forhold til mulige klubskifter. Her lignede det længe, at han kunne være endt i den catalanske storklub FC Barcelona, men sådan blev det ikke.

I et interview med den franske sportsavis L'Equipe fortæller Griezmann om, hvorfor han valgte at blive i Atletico Madrid.

- Når man bliver vist den kærlighed af ens hjem, så skifter man ikke til anden side. De gjorde alt, hvad de kunne for at få mig til at blive. Heriblandt prøvede de at hente vigtige spillere til at opbygge et stærkt hold, siger Griezmann.

Derfor blev det til et nej til Barcelona, og det var bestemt ikke nemt for ham, fortæller den franske offensivspiller.

- Man siger ofte, at man ikke siger nej til Barcelona, men jeg gjorde det modsatte. Og det er svært at sige nej til en klub som Barcelona, men jeg er meget glad for at være her. Det er mit hjem, og jeg vil lave store resultater, lyder det fra Antoine Griezmann.

Efter valget om at blive i Atletico Madrid blev det til VM-guld for ham, og han tilføjer i interviewet, at han håber på, at han kan udfordre Messi og Ronaldo i kampen om Ballon d'Or.

Superliga

Mere Superliga

Fokus