Kjærs Sevilla tæsker Vallecano og banker på til Champions League

Sevilla viste torsdag aften, at de mener det i kampen om deltagelse i Champions League.

Simon Kjær og resten af Sevilla-mandskabet kæmper i denne sæson om den fjerde Champions League-billet, og torsdag aften gjorde den andalusiske klub, hvad der skulle til, da de slog Vallecano med 5-0 på hjemmebane.

Her var det en kamp, hvor den danske landsholdsanfører sad på bænken i kampen, og i det hele taget er den en periode, hvor Simon Kjær er meget ind og ud af startopstillingen for sin spanske klub.

Men uanset om Kjær var med eller ej, så klarede Sevilla-mandskabet sagerne, men man skulle dog først hen til anden halvleg, inden der kom gang i målscoringen for Champions League-aspiranterne.

Efter 55 minutters spil var det Promes, der gjorde det til 1-0, mens den tidligere Barcelona-spiller Munir El Haddadi gjorde det til både 2-0 og 3-0, inden der var spillet syv minutter mere af kampen. Siden var det Ben Yedder, som udbyggede til 4-0, mens Gil lukkede og slukkede med målet til 5-0.

Resultatet betyder, at Sevilla nu er på fjerdepladsen med ét point ned til Getafe, der spillere senere denne torsdag mod Real Madrid.

Næste opgave for Sevilla er i weekenden, hvor de skal møde nedrykningstruede Girona.