2016-01-04 18:07
Foto: Polfoto

Efter han skiftede til Atletico Madrid mandag ved middagstid fortæller Matias Kranevitter, at han allerede er klar til kamp.

Den argentinske landsholdsspiller Matias Kranevitter gennemførte tilbage i august et skifte til Vicente Calderon, men blev med River Plate for at deltage i VM for Klubhold, hvor den argentinske klub dog tabte 4-0 i finalen til Atletico Madrids ligarivaler FC Barcelona. 

Kranevitter og det andet januar-indkøb Augusto Fernandez, der skiftede fra Celta Vigo d. 1. januar, var med i Atleticos træningssession mandag. 22-årige Kranevitter, der får trøje nummer 8 for Madrid-holdet, fortæller, at han allerede er tilgængelig for cheftræner Diego Simeone til onsdagens Copa del Rey-møde med Rayo Vallecano. 

- Jeg er allerede klar til at spille, og jeg har opbakning fra træneren og fra mine holdkammerater. Hvis jeg spiller med Rayo vil jeg give alt jeg kan, for det er en vigtig kamp. Jeg er altid klar til at spille, men træneren bestemmer, og det er altid ham der vælger, hvem der spiller, fortæller Kranevitter, der er glad for skiftet til Atletico, der lige nu topper La Liga: 

- Jeg er meget glad for at have skiftet til en klub som denne - jeg ville virkelig gerne hertil. Det er en unik mulighed. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?