• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Kroos: Cristiano Ronaldos skifte gjorde alle glade

Real Madrid-stjernen indrømmer, at holdet har lidt under Cristiano Ronaldos fravær men mener alligevel, at skiftet var godt for alle parter

Af Mikkel Sloth

For et år siden forlod Cristiano Ronaldo Real Madrid, hvor han gennem ni sæsoner sparkede sig ind som en af klubbens største legender gennem tiden, og scorede hele 450 mål i 438 kampe. Den portugisiske superstjerne skiftede til den italienske storklub Juventus, hvor han også har haft succes med et mesterskab og en kåring som årets spiller i Serie A. 

Real Madrid havde omvendt en forfærdelig sæson, hvor man blot sluttede på tredjepladsen og allerede blev slået ud i 1/8-finalen i Champions League, som kongeklubben ellers havde vundet de foregående tre sæsoner.

Men selvom Real Madrids første sæson uden Cristiano Ronaldo var en kæmpe skuffelse, var det stadig det rigtige at lade ham tage til Juventus. Det fortæller den nuværende Real Madrid-profil Toni Kroos i et interview med SportBild.

- Det ville være underligt, hvis du ikke savnede en spiller som Cristiano Ronaldo, som har afgjort så mange kampe med sine mål. Men hans transfer gjorde alle glade. Han ville have en ny udfordring, og Real Madrid tjente en masse penge, lyder det fra den tidligere tyske verdensmester.

Real Madrid er i fuld gang med at rette op på den skuffende sæson, og har allerede købt stort ind denne sommer. Ind er kommet blandt andre Ferland Mendy, Luka Jović og mest fremtrædende Eden Hazard, som alle er købt for store beløb.

Derudover leder Los Blancos stadig efter en midtbanespiller, hvor danske Christian Eriksen længe har været på listen over mulige emner. Danskeren er dog gledet længere ned af ønskelisten, som angiveligt toppes af Manchester Uniteds Paul Pogba.

Superliga

Mere Superliga

Fokus