Leganes chokerer: Besejrer Barcelona

Leganes tilføjede Barcelona det første nederlag i sæsonen, da de vendte 0-1 til 2-1 mod Messi og co. i La Liga.

FC Barcelona skulle onsdag aften forsøge at revanchere weekendens pointtab hjemme mod Girona, da den spanske storklub gæstede Leganes.

Luis Suarez startede på bænken for Barcelona, der i stedet havde givet plads til El Haddadi fra start.

Men fra starten af opgøret manglede de forsvarende mestre ikke Suarez. Efter blot 12 minutter tog Barca nemlig føringen på et mål af brasilianske Philip Coutinho.

En håndfuld minutter senere var Messi tæt på at fordoble føringen, men hans skud prellede af mod stolpen.
Holdene gik derfor til pause med stillingen 0-0.

Efter pausen var Leganes dog som forvandlet, og på to fortryllende minutter vendte værterne 0-1 til 2-1 på to mål af Nabil El Zhar og Oscar.

De to hurtige scoringen virkede til at chokere Barcelona, der skulle bruge lang tid på at finde fodfæste igen.

Suarez blev smidt i aktion, men det var først i de sidste ti minutter, at Barca kom tæt på med forsøg fra Coutinho og Rakitic.

Nærmere kom Barcelona ikke, og derfor kunne Leganes-spillerne smide sig i græsset i euforisk jubel over den sensationelle sejr på 2-1.

Barcelona fører La Liga med 13 point for seks kampe, men kan blive overhalet af Real Madrid, hvis kongeklubben henter point mod Sevilla.

Sejren var Leganes’ første i sæsonen, og de er nu over stregen.