• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Matchvinder: Braithwaite blev helten i Leganés' første sæsonsejr

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite sørgede for tre vigtige point til Leganés, da han scorede det enlige mål i sejren over Mallorca

Af Mikkel Sloth

Det har mildest talt været en svær sæson for Leganés, som indtil i dag stadig ikke havde prøvet at vinde i denne sæson i La Liga. Det blev der dog lavet om på mod Mallorca, der blev sendt hjem til ferieøen med et nederlag - og det var en dansker, som blev den helt store hovedperson.

Landsholdsspilleren Martin Braihwaite var nemlig manden bag opgørets eneste scoring, som han satte ind efter 31 minutter. Her dukkede han op ved bagerset stolpe og kunne prikke indlægget fra Roberto Rosales i et tomt mål.

Det var danskerens tredje sæsonmål for Leganés, som han skiftede til permanent denne sommer efter også at have været udlejet til den spanske klub i foråret.

Målet viste sig at være nok til, at Leganés tog sin første sejr i denne sæson. Den lave sejrsrate placerer ikke overraskende klubben i bunden af tabellen, hvor de har fem point, det samme som Espanyol på sidstepladsen. Der er fire point op til en anden danskerklub, Pione Sistos Celta Vigo, på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Den spanske bundkamp er meget tæt, og holder også Mallorca beskæftiget. De kom i den grad ned på jorden efter seneste rundes sejr over mægtige Real Madrid, og ligger kun et enkelt point over nedrykningsstregen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus