Real Madrid fyrer Benitez og ansætter Zidane
2016-01-04 20:06
Foto: Polfoto/Daniel Ochoa de Olza

Real Madrid har her til aften bekræftet, at man har valgt at fyre den spanske manager Rafa Benitez fra jobbet som manager på Santiago Bernabeu, og skriver endvidere, at Zinedine Zidane er hans arvtager.

Meget har været sagt og skrevet omkring Rafael Benitez og hans trænergerning hos Real Madrid. Hvis man kigger på papiret ser det egentlig meget godt ud - Real Madrid er blot fire point fra toppen af La Liga og er komfortabelt gået videre fra Champions League-gruppespillet. 

Til trods for dette har der næsten siden ansættelsen været rygter omkring Rafael Benitez' mismatch med Los Blancos' ledelse og specielt Florentino Perez. I midten af november forsikrede præsident-Perez dog Benitez om, at han har bestyrelsens støtte. 

- Ingen i bestyrelsen har nogensinde foreslået det(at fyre Rafa, red.) Vi skal lade ham arbejde, fortalte han i sin tid ifølge the Guardian. 

Til trods for det har klubben altså valgt at fyre Benitez, der tidligere har været ved klubber som Chelsea, Liverpool og Valencia. Endvidere bekræfter man, at klubben har valgt at ansætte klubkorifæet Zinedine Zidane som Benitez' afløser. 

SENESTE NYT...
OP | NED