Real Madrid kikser hjemme mod Pione Sisto og Celta

Real Madrid havde sejre i hånden men måtte til sidst nøjes med 2-2 hjemme mod Celta Vigo med Pione Sisto.

Danske Pione Sisto blev skiftet ind i anden halvleg, da Celta Vigo skabte en større overraskelse ved at hente 2-2 ude mod Real Madrid.

Celta bragte sig allerede foran efter syv minutters spil ved Fedor Smolov, og stillingen holdt til pausen.

I anden halvleg skruede Real Madrid op for effektiviteten og scorede først ved Toni Kroos og siden Sergio Ramos på straffespark. Men da de fleste var ved at indstille sig på de ventede tre point til La Liga-topholdet fra Madrid, dukkede Sana Mina op og scorede til 2-2 med fire minutter tilbage af opgøret.

Real Madrid forsøgte naturligvis med et de sidste kræfter at hente sejre, men det blev ved det uafgjorte resultat, hvilket betyder, at Real Madrid nu kun er et point foran FC Barcelona i toppen af tabellen.

Pione Sisto startede opgøret på bænken for Celta Vigo, men danskeren blev skiftet på banen ved stillingen 1-1 efter 55 minutters spil.

Det ene point til Celta betyder, at holdet netop kravler op over nedrykningsstregen med en samlet høst på 21 point for 24 kampe.