Real Madrid snublede i Champions League-generalprøve

Real Madrid smed en 2-0-føring i anden halvleg og spillede 2-2 i den sidste generalprøve inden Champions League-finalen. De sendte samtidig sølvmedaljerne til lokalrivalerne Atletico Madrid.

I næste weekend spiller Real Madrid Champions League-finale mod Liverpool, men inden da gjaldt det den sidste spillerunde i den spanske liga, hvor de skulle besøge Villarreal.

Til den opgave havde Zinedine Zidane ikke valgt at spare nogle af Real Madrids mange stjerner, hvor den eneste overraskelse var, at Luca Zidane startede i målet, men madrilenerne fik ikke en den ønskede optakt til Liverpool-braget.

Gareth Bale og Cristiano Ronaldo havde ellers sørget for, at Real Madrid kunne gå til pause ved stillingen 2-0, men den føring holdt ikke.

I anden halvleg kunne Roger Martinez reducere efter 71 minutter, og knap fem minutter før tid kunne Samuel Castillejo så også runde Zidane i Real Madrid-målet og sparke udligningen i kassen.

Karim Benzema var tæt på at sparke sejrsmålet i kassen i overtiden, men opgøret sluttede 2-2.

Det resultat betyder, at Real Madrid cementerer deres tredjeplads, mens Atletico Madrid kan glæde sig over, at sølvmedaljerne er sikret, inden de selv skal i aktion søndag.