• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kim Damsgaard Pedersen

Sevilla handler i PSG

Sevilla handler i PSG
Illustration

Kevin Gameiro skifter fra Paris SG til Sevilla på en femårig aftale.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Angriberen Kevin Gameiro var en af de første spillere, Paris SG's stenrige ejere hentede til klubben, da de købte aktiemajoriteten. Nu er Gameiros tid i PSG imidlertid slut for denne gang, for han skifter til spanske Sevilla på en femårig aftale.

Det var ventet, at PSG ville skille sig af med nogle af de offensive kort, efter at Edinson Cavani blev købt ind for en uges tid siden. Dermed var konkurrencen for en spiller som Kevin Gameiro simpelthen for hård, når truppen udover den tidligere Napoli-stjerne også indeholder spillere som Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi.

I Sevilla skal Gameiro forsøge at lukke nogle af hullerne efter Jesus Navas og Alvaro Negredo, som begge er skiftet til Manchester City denne sommer. Gameiro, som har scoret 23 mål i 77 kampe for PSG, bliver officielt præsenteret torsdag aften.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.