Simon Kjær og Sevilla stærkt fra start i Spanien

Sevilla fik en fremragende begyndelse på La Liga-sæsonen med en pligtsejr over Rayo Vallecano.

Den spanske La Liga-sæson bliver skudt i gang i denne weekend, og her viste Simon Kjær og Sevilla hurtigt, at de er et hold, som bestemt gerne ville komme godt fra start i den hjemlige liga

I første runde stod de overfor Rayo Vallecano, og her blev det til udesejr på hele 4-1 for Sevilla, der havde Kjær med i hele kampen i midterforsvaret.

Her var det italienske Franco Vazquez, der sørgede for føringsmålet for Sevilla efter et kvarters spil. Herefter tog nyankomne Andre Silva efterfølgende tog over med tre kasser.

Det første kom efter 31 minutter, da han blev sat op af Escudero i feltet, hvor han tog et kort træk og knaldede bolden i netmaskerne. Lige inden pausen blev det til 3-0 efter et hjørnespark, hvor han fik sat foden på en løs bold.

I anden halvleg fuldendte han sit hattrick ved at sende læderet i mål, da Franco Vazquez fik løftet bolden over Rayo-forsvaret, hvorefter Silva gjorde det til 4-0.

Til sidst kunne Rayo-holdet reducere efter et straffespark med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.