• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Simon Kjær tilfreds med starten i Sevilla

Det har været et skridt op ad karrierestigen for landsholdets anfører, at skifte tyrkiske Fenerbahçe ud med spanske Sevilla. Her mærker Simon Kjær også tydeligt, at der er større konkurrence om pladserne.

Af Mikkel Sloth

Efter to år i den tyrkiske storklub Fenerbahçe, skiftede landsholdskaptajn Simon Kjær adresse til spanske Sevilla under sommerens transfervindue. Og den blonde midtstopper nyder det høje niveau og den øgede konkurrence, som han har fået i sin nye klub. 

Selvom han har fået godt med spilletid under sin første tid i klubben, ved han godt, at man er nødt til at klø på til træning. Og han skal være tålmodig, når han ikke lige starter inde i hver kamp.

Forklaringen ligger selvfølgelig i kvaliteten på hos medspillerne. Men det generelle niveau i den spanske liga har også levet op til alle Simon Kjærs forhåbninger. Det fortæller han til Ritzau.

- Jeg har fået bekræftet, at det var det skridt op, som jeg søgte. Jeg har været meget, meget glad for det, og det har været en superstart.

Inden Simon Kjær kan vende tilbage til sit nye liv i Sevilla, skal han først være med til at føre det danske landshold til minimum en playoff-plads i VM-kvalifikation. Første skridt på vejen er torsdagens kamp på udebane mod Montenegro. Herefter følge hjemmekampen søndag aften i Telia Parken, der afgør den videre danske VM-skæbne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus