• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Solari efter skuffende nederlag: Vi blev snydt for et straffespark

Real Madrid-træner Santiago Solari er ikke tilfreds med, at Vinicius Junior ikke fik tildelt et straffespark i anden halvleg i mod Real Sociedad.

Af Sylvester Guldberg Røn

Real Madrid løb søndag aften ind i et yderst skuffende nederlag, da de på hjemmebane tabte med 0-2 til Real Sociedad. Udeholdet bragte sig foran på straffespark efter blot to minutters tid, og kort før slutfløjt udnyttede gæsterne et kontraangreb og sikrede sig sejren.

Midtvejs i anden halvleg opstod der en kontroversiel situation. Vinicius Junior var alene i gennem med Sociedad-keeper Rulli, og han fik også rundet ham, inden han gik i græsset efter en kontakt med keeperen. Dommerens fløjte forblev dog tavs, og VAR blev ikke taget i brug. Den beslutning er Solari ikke tilfreds med. 

- For mig lignede det et klokkeklart straffespark. Hvis dommeren ikke er sikker, kan han tage VAR i brug. Det er det, det skal bruges til. Hvis ikke det bliver brugt der, så har det ikke sin berettigelse. Vi er alle mennesker og vi kan fejle, men en ting er at fejle, men når man har VAR til at hjælpe.... ja, det er svært at forstå, sagde Solari på pressemødet efter kampen.

Real Madrid ligger med nederlaget på femtepladsen med ti point op til Barcelona i toppen af rækken. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus