Hits fra 2015: Klubhuskrigernes benhårde kamp
2016-01-09 14:06

Brasilianske Dani Alves er kommet i mediernes søgelys, men ikke i den helt normale forstand.

Normalt når fodboldsspillere kommer i mediernes søgelys er det grundet, at de har gjort et eller andet de finder interessant, og så har pressen noget godt materiale at skrive om. Det er ikke helt tilfældet denne gang, selvom Dani Alves alligevel er kommet i søgelyset hos de selvsamme mennesker. 

Den brasilianske højreback lagde nemlig et billede op på sin Instagram forleden, hvori han kaldte den spanske presse "complete shitty low-lives". Det blev det spanske Sportspresse Forbund (AEPD, red.) ganske fornærmede over, og nu truer en retssag mod Barcelona-spilleren. 

FC Barcelona var hurtigt ude efter billedet blev uploadet og fordømme Alves' beskyldning, og tog altså skarp afstand fra hans handling. I en pressemeddelelse skriver de:

- Barcelona fordømmer udtalelserne lavet af Dani Alves, hvori spilleren gennem sociale medier påstod at 'vi er objekter, der bliver udnyttet af pressen, så de kan sælge aviser. Hvilke "complete shitty low-lives" de er". 

AEPD udsendte senere en offentlig meddelelse, hvori der ifølge Marca stod, at de bad ham tage sine ord tilbage og undskylde, og truede med en retssag, hvis han ikke gjorde det. 

Dani Alves erstattede efterfølgende ordet "shitty" med "s****y", men ingen er formentlig i tvivl om, hvad det betyder. Dermed kan en retssag altså være under opsejling. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED