Real Sociedad spillede 1-1 mod Villarreal i Copa Del Rey, men det var mere end rigeligt til at sikre en plads i kvartfinalen i Copa Del Rey.

En 3-1 sejr fra første kamp på hjemmebane hjalp Real Sociedad videre til kvartfinalen i Copa Del Rey, da de spillede 1-1 i anden kamp mod Villarreal

Villarreal havde et overtag i starten af kampen, men det var alligevel Real Socidad, som bragte sig foran, da Oyarzabal sparkede gæsterne foran.

Hjemmeholdet blev efterfølgende fejlagtigt underkendt et mål for offside, hvilket gennem kampen betød store pibekoncerter til dommeren. Kort inden pausen gjorde Soriano det dog til 1-1, da han fulgte op på et frispark, som tog stolpen. 

Villarreals Sansone lod frustrationer gå ud over en modspiller, da han sparkede Elustondo ned uden chance for at nå bolden. Det blev helt korrekt kvitteret med et rødt kort. Det var også det sidste, der skete i kampen. 

Andetsteds vandt Alcorcon 2-1 over Cordoba, hvilket sikrer dem videre avancement, da første kamp endte 0-0.

Alaves sikrede sig ligeledes avancement til kvartfinalen, da de spillede 1-1 mod Deportivo La Coruna. Da første kamp endte 2-2 går de altså videre på udebanemål. Alaves modtog ellers et rødt kort i det 47. minut, men La Coruna formåede ikke at udnytte overtallet.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?