• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

VAR forsinkede La Liga-kampe med mere end en halv time

Foto: Getty Images

Det tog over en halv time at afvikle VAR i La Liga i weekenden samlet set, hvor rekorden for én kamp for mere end ni minutter med pause.

Af Oliver Okstrøm

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at det tager ekstra tid at få gennemført en fodboldkamp, når der er mulighed for, at dommerne kan gennemse situationer igennem VAR-systemet. Det har man nu fået set nærmere på i spansk fodbold, hvor det i den seneste sæson tog over en halv time at få afviklet VAR-situationer.

Det melder det spanske tv-show Vamos Movistar.

Helt præcist var der tale om 32 minutter og 26 sekunder alt i alt, og den kamp, som var mest udsat for pauser, var kampen mellem Granada og Celta Vigo, hvor det tog ni minutter og fem sekunder i et opgør, som også bød på to røde kort.

Dette er benzin på bålet for dem, som mener, at VAR er med til at ødelægge rytmen i kampene, hvilket man i Spanien afviste ville være tilfældet fra de folk, der ville indføre video-dommerhjælpen.

Foruden den føromtalte kamp, så kunne man eksempelvis se næsten syv minutters afbræk i kampen mellem Getafe og Real Betis, mens opgøret mellem Real Madrid og Levante var med fire minutter og 56 sekunders pause.

I næste sæson bliver VAR indført i den danske Superliga.

Superliga

Mere Superliga

Fokus