Vilde Ronaldo scorer fire gange i målrig Real-sejr: Se målene her

Cristiano Ronaldos vanvittige målform fortsatte søndag, da Girona blev sendt hjem fra Bernabéu med et nederlag på 6-3

Real Madrid har vist forrygende form på det seneste, hvor man ud over avancement i Champions League også endelig ser ud til, at have fået snuden i sporet i den hjemlige liga. Bedste eksempel på denne form er superstjernen Cristiano Ronaldo, der før hjemmekampen mod Girona havde scoret 13 mål i de seneste 7 kampe.

Allerede efter 11 minutter øgede han det tal. Han gjorde det til 1-0 til hjemmeholdet, da han på oplæg fra Toni Kroos sendte bolden i kassen. Real Madrid kunne dog ikke holde føringen til pausen, da Christian Stuani udlignede for Girona efter en halv times spil.

I anden halvleg blev der for alvor åbnet for målfesten, da Cristiano Ronaldo kun tre minutter inde i halvlegen fordoblede sin og Real Madrids måltotal i kampen. Denne gang efter flot kombinationsspil, der til sidst endte med en god aflevering fra Karim Benzema og endnu en scoring fra Ronaldo. Efter en times spil ville Ronaldo også være med på assistlisten i kampen, da han havde næstsidste fod på Lucas Vázquez mål til 3-1.

Kun fem minutter senere fuldbyrdede Cristiano Ronaldo sit hattrick, da han fra tæt hold bankede en ripost i mål. Ved stillingen 4-1 virkede kampen lukket, men Girona og Christian Stuani gav ikke op endnu, da angriberen fra Uruguay med sit andet mål i kampen fik reduceret til 4-1 efter 67 minutter.

Herefter fulgte anden halvlegs længste målpause, da der skulle gå næsten 20 minutter, før indskiftede Gareth Bale på oplæg af Luka Modric endegyldigt kunne afgøre kampen med sit mål til 5-2. Et par minutter senere reducerede Girona endnu engang, da Juanpe stangede et hjørnespark i mål med to minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Men kampen sluttede som den startede: et minut inde i dommerens tillægstid lagde Toni Kroos assisten, da Cristiano Ronaldo med sit fjerde mål gjorde det til slutresultatet 6-3. Da Real Madrid tidligere på dagen tabte mod Villareal, betyder sejren, at Real Madrid på tredjepladsen nu kun er fire point efter lokalrivalerne. De må dog stadig kigge langt efter ærkerivalen fra FC Barcelona, der er hele 15 point foran på førstepladsen i La Liga.