Zidane forsvarer Navas efter katastrofal kamp

Real Madrid-træneren holder hånden over sin målmand, der havde en skidt dag på kontoret i søndagens kamp mod Betis.

Keylor Nvas spillede en skidt i kamp, da Real Madrid søndag slog Betis med 2-1. Costa Ricaneren fældede først en Betis spiller i feltet. Men heldigvis for hjemmeholdet, så undlog dommeren at føjte for straffesparket.

Kort efter gik det dog helt galt for keeperen, da han slog et ufarligt frispark ind i sit eget mål. Derfor måtte Zidane opmuntre sin keeper i pausen.

- I pausen fortalte jeg ham, at alle kan lave en fejl. Det vigtigste for mig er, at holdkammeraterne støttede Keylor. De ved, at han er vigtig for os. sagde Zidane efter kampen ifølge Goal.com.

- Til sidst i kampen havde han også en god redning, der var med til at sikre os de tre point.

Ronaldo udlignede føringen kort inden pausen, og efter 81 minutter scorede Sergio Ramos sejrsmålet for Real Madrid.