2016-01-16 16:14
Valeriano Di Domenico/Polfoto

Real Madrid-træner Zinedine Zidane mener fortsat, at Cristiano Ronaldo er den bedste fodboldspiller i verden.

Cristiano Ronaldo var forrygende i starten af 2015, men har ikke ramt samme niveau i indeværende sæson. Mange af de helt store præsentationer er udeblevet, selvom portugiseren stadig markerer sig som en nøglefigur i Real Madrid. Han var da også med blandt de sidste tre senest, da verdens bedste fodboldspiller skulle findes. 

Her faldt valget dog overbevisende på argentinske Lionel Messi, der dermed satte rivalen Ronaldo til vægs. Siden har der været kritik omkring Cristiano Ronaldo, der af flere vurderes til at have set sin storhedstid. 

En synspunkt som den nye Real Madrid-træner, Zinedine Zidane, ikke deler: 

- Ronaldo gør det stadig godt. Han har min fulde støtte. Jeg er meget tilfreds med ham, og efter min mening, er Cristiano stadig den bedste fodboldspiller i verden. Han er en helt afgørende spiller. Der er ofte meget omtale omkring ham, men jeg er meget tilfreds med det, han leverer, siger Zidane på et pressemøde lørdag. 

På lørdagens pressemøde så Zidane desuden frem  mod weekendens møde med Sporting Gijon. Her kunne han afkræfte rygterne om, at James Rodriguez ville misse kampen efter at have været ude senest mod Deportivo. 

SENESTE NYT...
OP | NED