• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Avis: Manchester United jagter Dybala

Manchester United vil igen på rov i Juventus, og denne gang hente Paulo Dybala.

Af Morten Jørgensen

Sidste sommer hentede Manchester United den franske landsholdsspiller, Paul Pogba, tilbage til Old Trafford. Juventus modtog et rekordbeløb, som dog siden er blevet overgået, for midtbanespilleren.

Nu kan de italienske mestre igen se frem til, at Manchester United vil forsøge at hente en af deres spillere. Sunday Mirror skriver i dag, at Manchester United forbereder et bud, der skal sendes afsted på den argentinske landsholdsspiller.

Juventus har afsløret, at Dybalas fremtid ligger i angriberens egne hænder, da han ikke har nogen frikøbsklausul i sin kontrakt. Den italienske storklub har gentagne gange vist, at de ikke vil stå i vejen for spillere, som gerne vil væk fra klubben.

Den engelske avis hævder, at Manchester United har gjort det klart for Dybalas repræsentanter, at hvis han beslutter sig for at forlade Juventus, vil José Mourinho gerne hente ham til Old Trafford.

Barcelona har også tidligere været meldt interesserede i Juventus-stjernen, som dog foretrækker Manchester United som sin kommende klub, hvis man skal tro den engelske avis.

Superliga

Mere Superliga

Fokus