2016-03-19 21:07
Polfoto/Frank Augstein

Tipsbladet.dk giver her friske rygter fra hele fodboldeuropa. Dagens hovedperson er Eden Hazard, der er på vej mod et spansk skifte.

Michy Batshuayi fra Marseille til Arsenal
Note: Den unge Marseille-angriber Michy Batshuayi er i høj kurs blandt flere engelske klubber. Både Arsenal og Tottenham jagter den 22-årige angriber, der har lavet ni mål i Ligue 1 i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note: Chelsea er blevet enige med Real Madrid om en transfer af 25-årige Eden Hazard denne sommer, skriver den spanske avis AS.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Reece Burke fra West Ham til Leicester
Note: Leicester er klar til at gå ind i jagten på West Hams unge forsvarsspiller Reece Burke. Forsvarstalentet har i denne sæson været udlejet til Bradford i League One.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til West Ham
Note: En overraskende transfer kan være på vej i Premier League, hvor West Ham angiveligt skulle være klar til at smide 150 millioner kroner på bordet for at hente Arsenals engelske landsholdsspiller til klubben.
Sandsynlighed: Under Middel
Kilde: Brentwood Gazette

Julian Weigl fra Borussia Dortmund til Manchester City
Note: Manchester City vil gerne have Borussia Dortmunds unge midtbanespiller til klubben til sommer. Den tyske U21-landsholdsspiller menes at koste omkring 200 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

SENESTE NYT...
OP | NED