• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Aagurd

Mandagens rygtebørs: City og Atlético kan lave stor byttehandel

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Aagurd

Gabriel Jesus og Rodri i byttehandel mellem Manchester City og Atlético Madrid
Note:
Manchester City er meget interesseret i at få fingrene i spanske Rodri, som er udset til at være Fernandinhos langsigtede afløser, og for at få fingrene i midtbanespilleren kan Gabriel Jesus blive inkluderet i en byttehandel.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Willy Caballero fra Chelsea til West Ham
Note:
West Ham er på udkig efter en ny reservemålmand, der kan holde Lukasz Fabianski skarp, og the Hammers kigger efter Willy Caballero. Den 37-årige argentiner har kontraktudløb hos Chelsea ved udgangen af juni.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Yannick Carrasco fra Dalian Yifang til Arsenal
Note:
Den 25-årige belgier blev også rygtet tilbage til Europa i januar, hvor blandt andre Arsenal bejlede til offensivspilleren. Det gør de igen, og det kunne se ud til, at de har held med det i denne omgang. I hvert fald har den tidligere Atletico Madrid-spiller udtalt, at han er åben for et skifte til Premier League.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Kostas Manolas fra AS Roma til Arsenal eller Juventus
Note:
Græske Manolas har gennem flere transfervinduer været en ombejlet herre, men endnu er det ikke blevet til et skifte væk fra den italienske hovedstad. Det kan ske med udsigten til at misse Champions League for den 27-årige stopper.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Harry Maguire fra Leicester City til Manchester City
Note:
Guardiola ser Maguire som den perfekte erstatning for Vincent Kompany, som efter sommer skal være spillende træner i Anderlecht. Tilsyneladende er City-manageren villig til at smide en rekordsum efter englænderen, der har fem år tilbage af kontrakten. Potentielt kan Maguire blive dyrere end Virgil van Dijk, da han skiftede til Liverpool.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Salomon Rondon fra West Bromwich til Wolverhampton
Note:
Angriberen er netop blevet kåret til årets spiller i Newcastle, efter han nettede 11 gange i Premier League under lejeaftalen fra West Bromwich. Tidligere har bådet Everton og netop Newcastle vist interesse for en permanent aftale, men det ser ud til, at Wolverhampton har overhalet dem begge. Venezueleren har en frikøbsklausul på 16,5 millioner pund.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.