• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Torsdagens rygtebørs(opdat.): Hazard og Real Madrid er blevet enige

Så er vi klar med en omgang brandvarme rygter fra de største europæiske ligaer.

Af Mikkel Sloth

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note:
Ifølge Onda Madrid er Real Madrid og Eden Hazard nået til enighed om de personlige vilkår. Derfor mangler den spanske storklub bare at blive enige med Chelsea. Den potentielle handel vil ske til sommer. Real Madrid håber, at den belgiske stjerne kan udfylde det hul, som Ronaldos afgang alt andet lige har skabt på det ellers talentfulde mandskab.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS via Onda Madrid

Wesley Moraes fra Club Brügge til Arsenal
Note:
Unai Emery har set sig lun på Brügges brasilianske offensivspiller, Wesley Moraes. Tilsyneladende ønsker Arsenal-manageren at tilknytte den 22-årige spiller allerede til januar. Belgierne vil have 15 millioner pund for den eftertragtede angriber, som også er blevet kædet sammen med Fiorentina og Valencia.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Shoya Nakajima fra Portimonense til Wolverhampton
Note:
Flere engelske klubber er interesserede i japanske Nakajima, som optræder på kanten for den portugisiske klub Portimonense. Foruden Wolves følger Leicester og Southampton også den 24-årige spiller. Det kan komme til en transfer allerede i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The MIrror

Juan Quintero fra River Plate til Arsenal eller Tottenham
Note:
Juan Quintero er i øjeblikket udlejet fra portugisiske FC Porto til argentinske River Plate, og her gør han det særdeles godt. Faktisk så godt, at han kan få de to ærkerivaler Arsenal og Tottenham ud i en regulær budkrig, for begge London-klubber følger den 25-årige colombianske midtbanespiller tæt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Isco fra Real Madrid til Juventus
Note:
Den 26-årige spanier får ikke den ønskede spilletid i Real Madrid, og det er noget, der er blevet lagt mærke til i de øvrige europæiske storklubber. Her står blandt andre de mangedobbelte italienske mestre fra Juventus klar til at rykke på offensivstjernen, hvis han beslutter sig for at forlade kongeklubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Ozan Kabak fra Galatasaray til Manchester United
Note:
Det vækker opsigt rundt omkring i Europa, når man som kun 18-årige spiller for en af tyrkiets storklubber. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at Ozan Kabak er eftertragtet i flere er kontinentets største klubber. Forrest i kampen ligger angiveligt Manchester United, men også Inter og Roma holder øje med den unge back.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Elseid Hysaj fra Napoli til Chelsea
Note:
Maurizio Sarri prøver stadig at sætte sit eget præg på Chelsea-truppen, og det indebærer naturligvis aktivitet på transfermarkedet. Her har han udset sig en af sine tidligere spillere fra sin tid i Napoli, hvor den 24-årige albanske back Elseid Hysaj er en spiller, som Sarri meget gerne ser skifte til Stamford Bridge. Hans frikøbsklausul lyder på næsten 375 millioner kroner, men den vil Chelsea prøve at forhandle ned
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Superliga

Mere Superliga

Fokus