• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Johan Haarløv

Det kilder i dansk Inter-talent efter spilletid

Det kilder i dansk Inter-talent efter spilletid
Illustration

Danske Patrick Olsen glæder sig over at være blevet i Inter, men savner samtidig spilletid. 

Af Johan Haarløv

Danske Patrick Olsen fik sin debut for Inters førstehold den 4. december i en pokalkamp, og den tidligere Brøndby-spiller er ivrig efter at få mere spilletid. 

- Det kilder meget efterhånden. Jeg savner spændingen og adrenalinsuset, og så kan det ikke undgås, at man kommer til at mangle nogle af de taktiske ting og de hurtige reaktioner, der kommer i kampene, siger Olsen til BT. 

I sommer blev 19-årige Olsen rådet fra flere sider til at søge væk fra Inter på en lejeaftale for at få mere spilletid. Men talentet valgte at blive i storklubben og træne med stjerner som Diego Milito, Javier Zanetti og Rodrigo Palacio, og det fortryder danskeren ikke. 

- Det var godt, jeg valgte at blive i Inter. Det har givet mig debut og et halvt års træning med fantastisk dygtige spillere og en stab af Italiens bedste trænere. Det har lært mig meget, og nu ved jeg, hvad det kræver både fysisk og mentalt at være med i en storklub.

Der har tidligere været spekuleret i, at Olsens manglende spilletid på førsteholdet måske skyldes, at Inter skal betale Brøndby omkring 4 millioner kroner, når talentet får sin debut i Serie A. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus