• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Dyster melding: Sæsonen i Italien kan slutte meget snart

Foto: Getty Images

Italien er hårdt ramt af coronavirus, og derfor er det heller ikke sikkert, at der bliver spillet videre. Det skal diskuteres mandag.

Af Kenneth Jensen

Mens der fortsat er håb om at få ligaer som Superligaen og Premier League tilbage i denne sæson, begynder det at se sort ud mere sydpå. Ikke mindst i Italien, hvor de fortsat er meget hårdt ramt af coronavirus-pandemien.

Derfor er det også ventet, at den italienske regering forlænger nedlukning af landet, hvor sportsbegivenheder altså bliver yderligere ramt. Regeringen har allerede varslet fodboldfri i april.

Den italienske spillerforenings chef, Damiano Tommasi, er derfor ikke specielt optimistisk i forhold til at få færdiggjort de italienske rækker.

Læs også:Ingen købere: Pogba ser ud til at blive i Manchester United

Planen var oprindeligt, at spillerforeningen mandag skulle holde møde om lønnedgang i Serie A, men nu skal man også tale om denne ligasæson, der altså kan være færdig nu. 

- Der vil være endnu et emne på bordet, for efter ordene fra (sports)minister Spadafora er der bekymring for, om sæsonen slutter her. 

- Det er derfor nødvendigt at tackle problemet med at slutte sæsonen, både set fra et sportsligt synspunkt såvel som et kontraktuelt, siger Damiano Tommasi.

Læs også:Medie: Premier League kan få VM-lignende afslutning

Noget andet er fortsat spørgsmålet om lønninger. Juventus har allerede annonceret, at spillerne er gået med til ikke at få løn fra marts og til med juni. 

Skulle ligaen vende tilbage i denne sæson, vil man forhandle en ny aftale på plads med spillerne, lyder det fra Juventus.

Læs også:Avis: Premier League-klub er tæt på at blive opkøbt

Læs også:Danskerklub i Tyskland truet på eksistensen: Alarmklokkerne ringer

Læs også:Søndagens rygtebørs: Diego Costa på vej til Serie A?