Effektive Napoli sejrede mod Cornelius' Parma

Napoli var langt fra sprudlende, men sydtalienerne vandt søndag 2-0 over Andreas Cornelius og Parma.

Mens Parma kæmper for at undgå nedrykning fra Serie A, forsøger Napoli at holde fast i de andre mandskaber i toppen af Serie A.

Søndag aften bragede de to klubber sammen på Stadio Diego Armando Maradona, og danske Andreas Cornelius var i startopstillingen hos gæsterne.

At der inden opgøret var 21 point mellem holdene var til gengæld ikke til at se fra kampens begyndelse, og selvom Napoli satte sig på spillet, havde syditalienerne svært ved at kreere chancer.

Efter en god enkeltmandspræstation lykkedes det imidlertid Elif Elmas at gøre det til 1-0 i det 32. minut. Midtbanespilleren afdriblede flere Parma-spillere, hvorefter han udplacerede Luigi Sepe.

Få minutter inden pausen var Hirving Lozano tæt på også at komme på måltavlen efter et godt gennemspillet Napoli-angreb og et fint oplæg fra Lorenzo Insigne, men mexicaneren kunne ikke styre indlægget i nettet.

Derfor stod det 1-0 efter de første 45 minutter.

Cornelius fik Parmas første mulighed otte minutter inde i anden halvleg, hvor han blev spillet fri i dybden, men angriberen blev presset af en Napoli-spiller, og vinklen blev for spids, så Cornelius endte med at sparke forbi mål.

Små ti minutter senere fik Gaston Brugman så bolden i nettet for Parma, men denne gang blev scoringen korrekt annulleret for offside.

Parma fik også efterfølgende skabt et par halve muligheder, men helt tæt på kom udeholdet aldrig, og efter 82 minutter gjorde Matteo Politano det så til 2-0.

En clearing fra Yordan Osorio landede for fødderne af Politano på kanten af feltet, og med en flads afslutning, der sågar ramte netop Osorio på vejen, formåede han at passere Sepe og så godt som lukke opgøret.

Og der blev ikke scoret yderligere i opgøret, selvom Lorenzo Insigne havde et forsøg på stolpen i de døende minutter, så Gennaro Gattusos mandskab tager tre point og avancerer til Serie A's fjerdeplads.

Parma er fortsat næstsidst og har to point op til Torino over nedrykningsstregen.