2016-02-12 11:36
Foto: Luca Bruno/Polfoto

Argentinske Mauro Icardi vil ikke væk fra Inter til sommer - og han fortæller allerede nu, at han siger nej til Manchester United, hvis klubben forsøger sig.

10 gange har argentinske Mauro Icardi scoret for Inter i denne sæsons Serie A, hvor klubben fra Milano igen leger med i toppen af ligaen og aktuelt er nummer fire. Og selv om han ikke er lige så varm som i sidste sæson, hvor han stod for 22 kasser i 36 kampe i den italienske liga, er den 22-årige angriber alligevel et emne i andre klubber til sommer.

Den argentinske angriber har fået en lidt anden rolle i Inter under Roberto Mancini. Det har ført til rygter om et dårligt samarbejde mellem de to - noget, Icardi dog afviser. Noget han også afviser er et klubskifte.

- Wolfsburg og Manchester United? Jeg har hørt om deres interesse, men jeg vil blive i Inter. Selv hvis United henter José Mourinho, vil mit svar være det samme: Jeg bliver her. Hvis de kommer og kigger, bliver de hverken den første eller sidste klub, som jeg måske siger nej til, siger Mauro Icardi til Corriere dello Sport og forklarer:

- Jeg er glad i Milano, og jeg vil ikke væk. Klubben har gang i et stort projekt og investerer i at vinde igen. Jeg vil hjælpe, siger han.

Mauro Icardi har i denne sæson været lidt inde og ude af holdet i Inter.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?