Inter med Eriksen fra start slår Udinese og Stryger - Lukaku i topform

Christian Eriksen var for første gang med i holdopstillingen, da Inter sent søndag slog Udinese 2-0 - begge mål blev sat ind af Romelu Lukaku.

Inter-manager Antonio Conte inkluderede i aftes for første gang Christian Eriksen i startopstillingen, siden danskerens skifte fra Tottenham i sidste uge.

Eriksen fik sin debut, da han blev indskiftet mod Fiorentina i Coppa Italia forleden, men fik altså sin første kamp fra start, da Inter sent søndag mødte Udinese på hjemmebane. Jens Stryger Larsen startede inde for Udinese.

Inter var inden kampen inde i en dårlig stime med tre 1-1-resultater i streg i Serie A, og måtte til kampen undvære Lautaro Martinez, Stefano Sensi og Roberto Gagliardini, der var ude med karantæner og skader.

Eriksen fik en fin start på kampen, og var ganske sikker i boldbesiddelsen. Danskeren havde et udmærket forsøg på mål med venstrebenet godt et kvarter inde i kampen, som Juan Musso i målet dog havde styr på.

Udinese-mandskabet virkede oplagte fra kampens start og bed også fra sig ved flere lejligheder, hvor Jens Stryger Larsen også havde en fin mulighed ved fjerneste stolpe, som blev blokeret af Ashley Young. Det var fortsat målløst ved pausen.

Christian Eriksen blev udskiftet efter 59 minutter sammen med Sebastiano Esposito, til fordel for Alexis Sanchez og Marcelo Brozovic. Danskeren spillede en udmærket første kamp fra start, omend en kende anonym.

Romelu Lukaku bragte efter 64 minytter gæsterne foran, med en kølig afslutning gennem benene på en forsvarsspiller. Kort efter gjorde belgieren det også til 2-0, på det straffespark som indskiftede Alexis Sanchez havde tilraget sig.

Inter vandt dermed kampen med en glimrende præstation i anden halvleg, og er nu kun tre point fra Juventus på førstepladsen i Serie A.