• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Italienere melder sig ind i kampen om dansk landsholdsbobler

Foto: Getty Images

Der bliver formentlig kamp om danske Joakim Mæhle til sommer, hvor det trækker op til et skifte. Nu melder italiensk klub sig også ind i kampen om danskerens signatur.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere AaB'er Joakim Mæhle er gået på en tidlig sommerferie, da sæsonen i Belgien er slut, men det kan også ende med at betyde, at man har set danskeren i belgisk klubfodbold for sidste gang. I hvert fald er der stor interesse for den danske højre back.

22-årige Mæhle, der fortsat har sin landsholdsdebut til gode, har i snart tre år leveret på et højt niveau hos Genk, og flere gange har større klubber vist interesse for højrebacken.

Læs også:Belgisk sæson aflyses: Jess Thorup og Gent skal i Champions League

Men det kunne meget vel se ud til, at det er denne sommer, hvor Joakim Mæhle, der har tre år igen af aftalen med den belgiske klub, bliver solgt. Southampton har i tidligere år fået bud afvist, og nu melder Atalanta sig også tilbage i kampen om danskeren.

Det er det italienske medie Gazzetta dello Sport, der skriver, at Atalanta - der også sidste år holdt øje med den danske højre back - forbereder sig på et salg af klubbens nuværende højre back, belgieren Timothy Castagne. Der er stor interesse - blandt andre fra England og Spanien - for den 24-årige Castagne, og det åbner for, at Atalanta kan handle i Genk og hente Mæhle.

Læs også:Medie: Genk kigger efter Mæhle-afløser

Italienerne har længe haft et godt øje til danskeren, og man har i den grad gjort sit hjemmearbejde. Samtidig har der tidligere været god trafik mellem Genk og Atalanta, da netop Timothy Castagne skiftede fra Genk til Atalanta, ligesom Ruslan Malinovskiy også har gjort det.  Malinovskiy skiftede for et lille år siden til Atalanta, mens Castagne har spillet i klubben i tre år.

Atalanta ligger lige nu nummer fire i Serie A. Genk endte den belgiske sæson på en skuffende syvendeplads - Joakim Mæhle spillede 25 ligakampe i sæsonen og fik også seks kampe i Champions League.

I videoen øverst i artiklen kan du høre Joakim Mæhle tale om fremtiden, da han tidligere i maj var med i Viaplay Sport Live.

Læs også:Medie: Genk vil ikke sælge Onuachu til Galatasaray

Læs også:Mæhles krav til ny klub: Der skal være en snorlige plan for mig

Læs også:Mæhle-chef vil i gang: Kan ikke lade virussen styre vores liv

Superliga

Mere Superliga

Fokus